ILLÉS-BIOGRÁFIA

ILLÉS-DISZKOGRÁFIA

KÉSZÜL AZ ILLÉS-SZTORI!

ÉNEKELT TÖRTÉNELEM

Zikkurat Színpadi Ügynökség

Énekelt történelem

1965-1973 között nyolc év elég volt ahhoz, hogy az Illés együttes legendát teremtsen, megalapozza a magyar rockzenei élet alapjait és útmutatást adjon - most már tudjuk - több nemzedék számára. Nincs olyan Illés dal, amelyet ne ismernének fel az első három taktus után. Életművüket csak hanglemezen több, mint egymillió példányban vásárolták meg.

Az Illés együttes klasszikussá vált a XX. századi magyar zene- és kultúrtörténetben.

Kocsis L. Mihály könyve választ keres az együttes mai napig meglevő töretlen népszerűségére és arra a kérdésre, hogy miért tud az Illés zenekar ma is példaképül szolgálni a fiatal zenészgenerációknak.

A zenekari tagokkal készült interjúk, beszélgetések és a sok, a nyilvánosság előtt eddig ismeretlen történet feltárásának segítségével az írónak sikerült érdekfeszítően felidéznie a zenekar pályafutását és bemutatnia további sorsuk, magánéletük alakulását az együttes felbomlása utái időszakban.

Miközben a zenészek bepillantást engednek nyújtani a zenekari együttlét bohóságaiba, mókázásaiba és a sok-sok turné olykor pikáns történeteibe, szerelmeik és családi életük alakulásába, az ügyes írói szerkesztéssel egymáshoz igazított vallomásokból kiderül, hogy minden tag másként élt meg egy-egy, a zenekar életét és egyéni pályafutásukat meghatározó eseményt, történetet...

A könyv az 1999. karácsonyi könyvvásárra jelent meg.

Megvásárolható a könyvesboltokban, valamint a nagyobb postákon, illetve megrendelhető valamennyi postán. Ára: 1890 Ft.

Lap teteje

 

FŐOLDAL | ILLÉS EGYÜTTES | ISTVÁN, A KIRÁLY | ATILLA, ISTEN KARDJA | VELED, URAM!
DISZKOGRÁFIA | ZIKKURAT GALÉRIA |

Copyright © 2021 Zikkurat Kft. info@zikkurat.hu